Ideeënexpositie De Heemde op 22 november

Vier teams hebben afgelopen donderdag de gelegenheid gekregen om zichzelf en hun idee te presenteren aan u. Zij hebben hun verhaal persoonlijk kunnen delen en hopelijk heeft dit u (extra) overtuigd van de goede ideeën. Stuk voor stuk zijn het unieke mogelijkheden voor een nieuwe bestemming voor de voormalige schoollocatie De Heemde. Maar welk idee gaat winnen?

De buurt stemt – Stemperiode verlengd!

De buurt heeft onlangs de stemkaart ontvangen. Sindsdien werd het mogelijk om te gaan stemmen op hun favoriete idee per post, maar ook tijdens de ideeënexpositie kregen de bezoekers met een stemkaart de gelegenheid om direct op hun favoriet te stemmen. Heeft u nog niet gestemd? Twijfelt u nog? De ideeën staan weergegeven op deze website onder de pagina: De 4 ideeën. U heeft tot uiterlijk 13 december 2018 de tijd om te stemmen! Stuur uw stemkaart op naar de gemeente.

Bent u uw stemkaart kwijt? Dan kunt u een mail sturen met uw voorkeur naar: info@almelobuitendelijnen.nl en dan wordt uw stem meegenomen in de telling.

Hoe nu verder?

Wanneer de stemronde gesloten is zullen de stemmen worden geteld op 14 december 2018. Het team met de meeste stemmen zal de voorkeur dragen van de buurt. Deze voorkeur wordt samen met het oordeel van de jury voorgelegd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Zij selecteert uiteindelijk het meest kansrijke idee. Dat idee werkt de gemeente samen met het winnende team verder uit. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op 10 januari 2019.