Een centrale plek voor alle informatie over de herbestemming van de De Heemde: vanaf nu is het zo ver! Op deze website houden wij u op de hoogte van het proces, de voortgang en de wijze waarop plannen voor het pand door initiatiefnemers ingediend kunnen worden. Daarnaast vindt u op de website altijd de laatste stand van zaken in de nieuwsberichten terug. Zo kunt u op de hoogte blijven van de toekomst van De Heemde.

Hard gewerkt

Achter de schermen is sinds de inloopbijeenkomst op 7 maart hard gewerkt aan deze website maar ook aan het randvoorwaarden voor de herbestemming. Tijdens deze bijeenkomst hebben we veel informatie en wensen van bijvoorbeeld buurtbewoners opgehaald. Deze wensen hebben we vertaald in randvoorwaarden voor de herbestemming. Die vindt u terug op de nieuwe website.

Vervolgproces

We houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via nieuwsberichten op de website en de nieuwsbrief. Wilt u als initiatiefnemer de gehele locatie wilt bezoeken voordat u uw idee indient? Dat kan. Wij organiseren nog een Open Huis in het pand op 19 juli, van 16:00 tot 19:00 uur.

Tijdens de zomerperiode buigt de gemeente Almelo en een vakjury zich over de ingediende ideeën voor De Heemde. Deze vakjury is nog niet ingesteld. Wilt u als buurtbewoner deelnemen aan de vakjury en zo helpen de keuze voor een toekomstige bestemming te maken? Dat kan! Stuur een e-mail met uw naam, e-mailadres, woonadres en een korte introductie over uzelf naar info@almelobuitendelijnen.nl.